Öğretmenin Hikayesi Hikaye Yarışması

Sayfamıza Hoş Geldiniz...

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Hikayenizi Gönderin


             Hikaye yarışmasına katılmak için lütfen aşağıdaki yönergeyi izleyin: 
  1. Yarışma Kuralları ve Sözleşme menülerini okuyunuz. Şartları kabul ediyorsanız ikinci aşamaya geçiniz.
  2. Kimlik Bilgileri menüsüne giriniz. Sayfa sonundaki "Bu sayfayı BURADAN bilgisayarını-za indirebilirsiniz." cümlesindeki BURADAN kelimesine tıklayınız. Kaydet seçeneği ile masaüstüne kaydettiğiniz word dosyasını doldurunuz. Dosya adı "ADINIZ SOYADINIZ"dan oluşsun.
  3. Hikayenizi içeren diğer dosyanızın adı ise "RUMUZ"unuzdan ibaret olsun. Bu dosya içinde rumuzunuzdan başka, ad soyad vb. bilgiler yer almasın.
  4. Mailinizi açın. ADINIZ - SOYADI'nızdan oluşan "Kimlik Bilgileri" dosyasını ve "RUMUZ"unuzdan oluşan "Hikaye Dosyası"nı iki ayrı ek şeklinde mailinize iliştiriniz.
  5. Her iki dosyanın, iki ayrı ek şeklinde ama tek bir mail ile gönderilmesini sağlayınız.  
  6. Bu iki belgenin iliştirildiği maili ogretmeninhikayesiinonu.edu.tr adresine gönderiniz.

13 yorum:

  1. Hikayem yazım aşamasında, henüz bitmedi.En kısa zamanda tamamlayıp göndereceğim.Bu anlamlı ve kutsal öğretmenlik mesleğinin daha güzel ve aslına uygun icrası için yapılan yarışmayı düzenleyen ve emeği geçenleri kutlarım.

    İrfan GÖKDEMİR.- Bursa.

    YanıtlaSil
  2. çok anlamlı ve güzel bi yarışma .ben hikayemi yolladım inşallah ulaşmıştır.emeği geçenlere teşekkürü borç bilirim. saygılarımla

    Gürkan ŞAHİN-ŞANLIURFA

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok güzel bir yarışma. Fakat son günde öğrendim ve hikayeyi yazacağım. İnşallah hak eden hakkını alır. İnönü Üniversitesi ve Malatya'ya teşekkür ettim. Heyecanı kesinlikle katılmaya yeterli. Kalı sağlıcakla.

    İsmail AYDIN - Mersin

    YanıtlaSil
  4. Son dakikada öykümü gönderdim. Umarım 2 dakikalık bir gecikmeden dolayı diskalifiye edilmem.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, sonuçlar 24 Kasım da açıklanacak demiştiniz. En azından ön jüriyi geçen kişileri bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Boşuna heyecan yapmayalım ya da geçtiysek yapalım:)

    Ankara dan sevgilerle..

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle değerlendirmeye ait sürece, katılımcıları dahil etmenizde fayda var. 24 Kasım'da kuru kuru sonuçları siteden öğrenmeyelim, arkadaşın dediği gibi seçim ve eleme aşamalarını paylaşırsanız harika bir heyecan olur.

    YanıtlaSil
  7. Siteden izliyoruz henüz hiçbir açıklama yok!Zaten artık tören gününe 6 gün kaldı.Sadece kazananlara bildirilmesi uygun değil bence...Emek,zaman harcayıp katılan herkes bilgilendirilmeli. En azından artık beklememek,ümit etmemek adına adına!! Saygılar...

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlara katılıyorum. Acaba kazananlara duyuru yapıldı mı? Yapıldıysa boşuna ümitlenmeyelim..

    YanıtlaSil
  9. Biraz önce bir öykü yarışmasının basın açıklamasını okudum bir sitede.Elbette ödül töreninden önce vaktiyle yapılıyor bu tür açıklamalar.Üç gün kaldı, hâlâ bir açıklama yok!İlginç!Kazananların derecelerini belirtmeden de açıklanabilir sitede!Böyle ümitle beklemek çok, çok kötü! Herhalde 24 Kasım'da açıklayacaklar!!!Saygılar...

    YanıtlaSil
  10. Acaba bu şonuçlar seneye 24 Kasım'da mı açıklanacak? Katılanlar tarihi yanlış anlamış olabilir mi? Ya da jüri, 24 Kasım'da açıklandığı anda kazananlar da Malatya'ya ışınlanacak sanıyor.

    YanıtlaSil
  11. Sonuçlar maillere düştü. 3 kişi kazandı, yüzlerce ocak yandı :)kazananları tebrik ediyorum

    YanıtlaSil
  12. Evet...Kazananları okuduk, kutluyoruz da, hani öğretme yöntemleri filan aranacaktı? Sadece anı değerinde olanlar kazanmış. Enteresan...

    YanıtlaSil
  13. Sonuçları kesinlikle tatmin edici bulmadım, öyküler dili kullanma ve Türkçe'ye gösterilen özen bağlamında başarılı ancak öyküden ziyade anı değeri olan, modern öykü tekniklerinden uzak eserlerdi. Elbette sonuca saygılı olmak gerekiyor. Öyküler kitaplaşacak mı?

    YanıtlaSil